Споед Мартин Димитров от Демократична България предизборна коалиция между неговата партия и

...
Споед Мартин Димитров от Демократична България предизборна коалиция между неговата партия и
Коментари Харесай

Мартин Димитров каза дали е възможна коалиция между ДБ и ПП


Споед Мартин Димитров от " Демократична България " предизборна коалиция сред неговата партия и " Продължаваме промяната " може да отвори опцията за мощно държавно управление, това каза той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Редовно държавно управление ще имаме най-рано през ноември, тогава ще могат да се договарят доставките на газ за следващата година. Сегашният длъжностен министър би трябвало да дава доклад всяка седмица какво е приключил, тъй като през август би трябвало да се договорят седемте карго кораба с полутечен газ за тази година. За това оказва помощ Европейската комисия. Трябва да се обезпечи и път за тях през Гърция или Турция. Има опция да се договорят и спомагателни количества азербайджански газ. Този прозорец през август не трябва да бъде пропуснат ", подчерта Мартин Димитров. 

По думите му би трябвало да се види по кой път ще тръгне служебният министър на енергетиката – дали ще одобри ултиматума на Москва и да стартира да заплаща в рубли, след което ще последват нови ултиматуми, или ще тръгне в вярната посока – да контракти корабите с полутечен газ и спомагателни количества азербайджански газ. " В момента се намираме на доста тежък кръстопът, с доста тежки последици ", уточни Димитров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР